Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Интернет-магазин nachodki.ru

Дякуємо за подаровані книги!

Уже втретє Черкаський книжковий фестиваль став справжнім «Перехрестям культур» для представників провідних українських видавництв, мистецтвознавців, письменників, журналістів, громадських діячів та небайдужих до книги і читання містян і гостей цього непересічного дійства.

Серед цікавого розмаїття презентацій відомих і маститих творців поетичного слова, круглих столів та креативних майстер-класів, головною все ж таки була ЇЇ Величність – КНИГА! Вдячні шанувальники книги отримали справжнє свято спілкування з книжковими новинками – неперевершеним таїнством пізнання нового.

Долучилася до участі у книжковому фестивалі і наукова бібліотека ім. М. Максимовича. Виставка-продаж науково-методичних праць викладачів Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького упродовж трьох днів збирала біля себе колишніх випускників, учителів, краєзнавців – загалом усіх тих, хто живе активно і цікавиться книжковими новинками.   

Атмосфера насиченого позитивними емоціями книжкового дійства надихнула працівників наукової бібліотеки на спілкування з непересічним особистостями, які виявили бажання підтримати акцію «Подаруй бібліотеці книгу». Приємною несподіванкою для колективу університетської книгозбірні став щедрий дарунок у вигляді цілого комплекту цінної літератури від видавців Ярослава  Кузика та ветерана АТО Влада Сорда («Дім химер»).

Не залишився осторонь цієї культурної акції і відомий  журналіст, громадський і політичний діяч – Олесь Доній, який подарував науковій бібліотеці авторську книгу «Трансформація української національної ідеї». Підтримали шляхетну благодійну акцію і письменник-журналіст Остап Дроздов, і Ігор Володимирович Волошин, заступник міського голови Черкас, подарувавши бібліотеці підбірку цікавих книг. Отримані книжкові дарунки висвітлюють окремі питання з історії України, літературознавства, психології, педагогіки, філософії та художньої літератури.

Книги

        Колектив наукової бібліотеки висловлює щиру вдячність усім благодійникам, людям із щедрою душею за внесок у формуванні фонду. Дарування книг є давньою формою доброчинності та надійним джерелом поповнення фонду, адже факт надходження дарів до книгозбірні – це показник престижу бібліотеки, який визначає її роль у суспільному житті країни. Подібна увага до бібліотеки радує та надихає на нові звершення. Щиро зичимо творчого натхнення, нових креативних проектів та процвітання усім, хто щедро і безкорисливо допомагає бібліотекам – культурно-просвітницьким осередкам суспільства.

З автографами

 

Перегляди: 2316

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua