Електронні адреси бібліотеки: gmail biblioteka.cnu@gmail.comemail biblioteka.cnu@ukr.netemail 1 biblioteka@cdu.edu.ua      Соціальні мережі бібліотеки: instagram Instagramfacbook Facebooktelegram Telegram

Joomla шаблоны бесплатно http://joomla3x.ru

День української писемності та мови

 

27 жовтня ‒День української писемності та мови. Цього дня громадяни України вшановують мову, як національний спадок. Свято спрямоване на те, щоб показати її важливість у повсякденному житті. Саме в День української писемності та мови країна пише Всеукраїнський радіодиктант і проводиться Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика.

Колектив наукової бібілотеки ім. М. Максимовича сьогодні долучився до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності, адже радіодиктант — це чудова можливість перевірити свою грамотність, а також це ще хороша нагода привітати всіх, для кого рідна мова важлива і дорога…

photo 2023 10 27 15 05 50

 

Цьогоріч радіодиктант проводять уже 23-й рік поспіль. Його започаткувала команда Українського радіо у 2000 році. Головна мета — об’єднати всіх українців як в Україні, так і за її межами.

Бібліотекарі нашої книгозбірні сердечно вітають усіх, хто долучився до цього чудового свята та бажають миру, єдності, а також, щоб Материнське Слово було для нас духовним джерелом життя і оберегом. Не з примусу, а лише за покликом власного сумління та гідності плекаймо у душі любов до рідної мови.

Перегляди: 180

ScopusWOSSDESPLzbMATHWARSEBEIEASPBDJTeamIOPScienceJstoreOECDWileySTATISTAICUINCOSIUSIAZ

Наша адреса: 18031, м. Черкаси, вул. Університетська, 22

Телефон: (0472) 35-52-29, (0472) 37-30-92

Електронна пошта: biblioteka.cnu@gmail.com, biblioteka.cnu@ukr.net, biblioteka@cdu.edu.ua